Opvolger Algemeen Directeur Hendrikus Dannenberg

dinsdag 3 oktober 2023

Hierbij informeren wij u dat Deurenfabriek Suselbeek Hans Brokking heeft benoemd tot opvolger van Algemeen Directeur Hendrikus Dannenberg.

Hendrikus Dannenberg: ”Sinds 2008 ben ik als Algemeen Directeur bij Deurenfabriek Suselbeek verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf. Met de nodige investeringen in productie optimalisering, in nieuwbouw en een fantastisch team van mensen is het bedrijf uitgegroeid tot dé toonaangevende Nederlandse producent van houten buitendeuren. Medio volgend jaar zal ik mij gaan richten op andere activiteiten buiten het bedrijf. Wij hebben tijdig gezocht naar een passende opvolger en hebben deze gevonden in de persoon van Hans Brokking. Hans heeft een lange ervaring in de maakindustrie, past als persoon goed binnen onze organisatie en ik heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is die Deurenfabriek Suselbeek naar het volgende level brengt”.

Hans Brokking over zijn aanstelling: “Ik verheug mij erop om samen met alle collega’s van Suselbeek de activiteiten van het bedrijf op een goede wijze voort te zetten en verder uit te bouwen. Dit alles met aandacht voor het behoud van het familiare karakter van het bedrijf en focus op veiligheid en duurzaamheid. Na een gedegen kennismaking met de organisatie, de processen en de markt waarin Suselbeek opereert, zal ik geleidelijk alle taken en verantwoordelijkheden van Hendrikus overnemen.”

Hans Brokking