Over ons

Visie

Gewoongoed (made in Holland): dat is de visie van Deurenfabriek Suselbeek. “Wij realiseren door samenwerking van professionals binnen ons bedrijf kwalitatieve hoogwaardige buitendeuren. Wij onderscheiden ons door met aandacht en accuratesse intensieve samenwerkingsrelaties te onderhouden binnen onze doelgroep: de industrie.”


Ketenpartner in de industrie

Deurenfabriek Suselbeek is niet zomaar een fabrikant van buitendeuren. Van grondstof tot eindproduct: al sinds 1921 wordt elke deur ambachtelijk geproduceerd. Door een team van ervaren vakmensen én onder één dak. We hebben niet alleen verstand van ons product, maar denken ook mee in uw processen. Dat maakt ons een volwaardige ketenpartner die uw uitdagingen begrijpt. 

Werkwijze op maat

Onze ervaring is dat elke partner behoefte heeft aan een andere samenwerking. We gaan op zoek naar een werkwijze die voor beide partijen werkt. Zo gaan we samen voor een langetermijnrelatie met een persoonlijke benadering. Bent u benieuwd wat Suselbeek voor u kan betekenen? We staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Suselbeek altijd aan de orde. We zorgen zelf voor onze energievoorziening en beperken het gebruik van aardgas tot een minimum. We scheiden al onze afvalstoffen of bieden het aan voor recycling. 

 

Zustermaatschappij De Deurenspecialist

De Deurenspecialist b.v. is sterk in renovatiewerk. Samen kunnen we grote en kleine renovatiewerken planmatig uitvoeren. Daarnaast levert en monteert De Deurenspecialist ramen en deuren voor woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren en aannemers.